Privatlivspolitik

Hvem er den dataansvarlige? 

CURVEX ApS
Overgaden Neden Vandet 9A

1414, København

CVR nr.: 42112259

Telefon: 2240 7042

Kontaktoplysninger:
E-mail:
hello@curvex.dk 

1.Persondataforordning

pOLITIK OM BESKYTTELSE AF PERSONOPLYSNINGER

Den 25. maj 2018 trådte en ny persondataforordning i kraft. Forordningen gælder i hele EU og EØS og har til formål at regulere, hvornår og hvordan personoplysninger om medarbejdere, kunder, samarbejdspartnere og andre registrerede må behandles.

Persondataforordningen fordrer bl.a. større åbenhed om, hvem der behandler personoplysninger om registrerede, give registrerede mulighed for at få indsigt i de personoplysninger, der behandles, og give de registrerede mulighed for at kræve, at urigtige oplysninger rettes, slettes mv. CURVEX ApS har, som følge af den nye persondataforordning, udarbejdet en politik om beskyttelse af CURVEX-brugeres beskyttelse af personoplysninger.

CURVEX lægger stor vægt på, at CURVEX-brugere er trygge ved at anvende vores tjenester, heriblandt website og applikationer. CURVEX’s politik om beskyttelse af personoplysninger indeholder information om, hvordan og hvorfor CURVEX indsamler, bruger, lagrer, deler og beskytter oplysninger i relation til CURVEX’s website, CURVEX-tjenester eller andre eventuelle applikationer (herunder mobilapplikationer) samlet benævnt “tjenesten”, samt CURVEX-brugeres vilkår og rettigheder i forbindelse med indsamlingen og brugen af personoplysninger herunder hvordan CURVEX-brugere kan opdatere, administrere, eksportere og slette personoplysninger.
Der henvises til CURVEX’s brugerbetingelser I forhold til de generelle definitioner, herunder, men ikke begrænset til, CURVEX ApS, tjenesten, brugere mv. som anvendes i CURVEX’s vilkår og betingelser.

Når du tilgår eller bruger tjenesten, samtykker du til, at CURVEX, uanset din adgangsmetode og uanset din brugertype, behandler personoplysninger om dig, som angivet i denne politik.
 

Retsgrundlaget for behandlingen af dine oplysninger

Retsgrundlaget for vores behandling af dine personoplysninger følger af persondataforordningens (EU) 2016/679 af 27. april 2016 artikel 6, stk. 1, litra a og artikel 9, stk. 2, litra e og f. Du kan finde persondataforordningen her: https://eur-lex.europa.eu/legal-content/DA/TXT/?uri=celex%3A32016R0679.

Når du opretter dig som bruger på tjenesten, samtykker du således til, at CURVEX må behandle og opbevare dine personoplysninger i henhold til denne politik.

 

Hvilke oplysninger indsamlet og behandler CURVEX ApS?

CURVEX behandler flere forskellige kategorier af personoplysninger, herunder, men ikke begrænset til, almindelige oplysninger og følsomme oplysninger, herunder bl.a. navn, adresse og e-mail. Dette vil være oplysninger, som du selv leverer til tjenesten. Når du bruger tjenesten, samtykker du til, at du har forstået og accepteret, at CURVEX ApS har ret til at indsamle personfølsomme data til at målrette deres markedsføringsmateriale og initiativer. Dette data deles ikke med offentligheden eller andre CURVEX-brugere. Det betyder, at andre brugere eller tredjeparter ikke kan søge efter, bruge eller således dele det data, som du har offentliggjort til os, i henhold til vilkårene og betingelserne i denne politik om beskyttelse af personoplysninger og vores anvendelsesvilkår.

CURVEX indsamler indhold og oplysninger som du angiver, når du accepterer vores cookies, signer dig op til vores såkaldte nyhedsbrev, opretter en profil i vores applikation eller derimod tilkøber vores produkter på vores webshop. Dette omfatter mailadresse, telefonnummer, betalingsoplysninger, navn, samt øvrige oplysninger, som du oplyser.

CURVEX indsamler også oplysninger om, hvordan du bruger tjenesten, fx den måde du interagerer med platformen på, herunder hyppighed, varighed af og brugen af tjenesten.

CURVEX indsamler også kommunikation mellem dig og CURVEX. Når du bruger tjenesten, samtykker du til, at du har forstået og accepteret, at CURVEX fremsender e-mails til dig omkring tjenesten, herunder bl.a. bekræftelse af din konto, tilbud, ændringer/opdateringer til funktioner på tjenesten, tekniske bemærkninger og sikkerhedsoplysninger. CURVEX skal i den forbindelse gøre dig opmærksom på, at du ikke kan frabede dig e-mails fra CURVEX vedrørende ændringer og opdateringer. Hvis ikke du ønsker at modtage CURVEX e-mails og notifikationer og lignende, bedes du sende en mail herom til: hello@curvex.dk .

Hvis du bruger tjenesten til køb eller finansielle transaktioner herunder, indsamler CURVEX oplysninger om købet eller transaktionen. Disse oplysninger omfatter dine betalingsoplysninger, fx dit kredit- eller debitkortnummer samt andre oplysninger om dit kort, andre konto- og godkendelsesoplysninger samt fakturerings-, forsendelses- og kontaktoplysninger. Yderligere oplysninger vedr. køb af CURVEX’s produkter kan læses i CURVEX’s handels- og betalingsbetingelser.

Oplysninger til analyseformål

CURVEX bruger analyseværktøjer fra tredjepart, til at måle trafik- og anvendelsestendenser for tjenesten. Værktøjerne indsamler oplysninger, som sendes af din enhed eller tjenesten, herunder websider, du besøger, tilføjelsesprogrammer og andre oplysninger, som hjælper CURVEX med at forbedre tjenesten. CURVEX indsamler og bruger de analytiske oplysninger sammen med analyseoplysninger fra andre brugere, så det ikke er muligt at identificere den enkelte bruger.  

Hvad bruger CURVEX dine personoplysninger til

CURVEX’s overordnede formål med behandlingen og bearbejdningen af dine personoplysninger er, at anvende dine personfølsomme data til at forbedre vores markedsføringsmateriale, annonceringer, kommunikative indhold og strategiske træk, i henhold til at forbedre og optimere tjenestens vilkår og formål i sig selv.

CURVEX bruger bl.a. de indsamlede personoplysninger til, men ikke begrænset til, at lave undersøgelser, teste funktioner samt analysere data, fra henholdsvis app og website for at forbedre tjenesten med nye produkter, funktioner, udføre fejlfindingsaktiviteter og lignende.

I den forbindelse indsamler og behandler CURVEX bl.a. dine personoplysninger med henblik på, men ikke begrænset til, at:

  • Ensarte tjenesten på dine forskellige enheder
  • Finde ud af hvilket sprog du taler og matche appens layout til dette
  • Udrede crashes og bugs baseret på din brug af appen og websitet
  • Finde ud af, hvilken typeenhed du bruger og hvor ofte du tilgår og bruger vores tjenester
  • Til at udvikle nye teknologier eller optimering a licensnøglen.
  • Beskytte alle brugere imod fejlagtig brug af tjenesterne.
  • Indsamle cookies og pixel tags for at forbedre din brugeroplevelse
  • Udarbejde statistikker/analyser til brug for optimering af tjenestens teknikaliteter samt profilering af tjenesten, fx i henhold til markedsføringsmæssige sammenhænge.
 

CURVEX’s formål med behandlingen af data er også at være på forkant med de nyeste generelle standarder og trends for UI, UX og design. Således ligger dine brugerdata til grund for at skabe en generel forbedring af brugeroplevelsen med selve tjenesten.

Ud over den særlige brug, som er beskrevet i denne politik om beskyttelse af personoplysninger, bruger CURVEX muligvis de oplysninger, som modtages fra dig, til henholdsvis, men ikke begrænset til, at give dig hurtig adgang til dine oplysninger, når du er logget på, til at verificere login, at undersøge mistænkelig aktivitet, at undersøge overtrædelse af CURVEX’s vilkår og politikker, at huske oplysninger, så du ikke skal angive dem igen under dit besøg, eller næste gang du besøger tjenesten, at vise personlige oplysninger for dig og dermed levere, forbedre, teste og overvåge tjenestens effektivitet, at udvikle og afprøve nye produkter og funktioner, at overvåge forskellige parametre, fx samlet antal besøgende, trafik og demografiske mønstre for hele tiden at opdatere tjenesten bedst muligt, at diagnosticere og udbedre teknologiske problemer, at opdatere applikationen automatisk på din enhed mv.
 

Hvordan opbevares og behandles dine oplysninger?

De oplysninger, CURVEX indsamler om dig via tjenesten, gemmes, opbevares og behandles bl.a., men ikke begrænset til, af CURVEX og CURVEXs leverandører af databehandling, herunder bl.a., men ikke begrænset til, CURVEX’s associerede selskaber eller tjenesteudbydere. CURVEX’s associerede selskaber, tjenesteudbydere og leverandører af databehandling er:

  • Amazon Web Services (AWS). CURVEX’s server infrastruktur er opbygget inden for Amazons Web service cloud. Amazon lagrer derfor dataen. AWS er en service der bliver udbudt af Amazon Web services Inc og hovedkontoret ligger ved 410 Terry Avenue North Seattle, WA 98109 United States. Dets privatlivspoltik kan tilgås og læses her: https://aws.amazon.com/privacy/.
  • Apple. Apples App Store er en distributionskanal, der ikke har adgang til selve dataen, men opbevarer og distribuere selve appen. Hovedkontoret er beliggende ved Apple Park Way Cupertino, California, 95014-0642 United States. Dets privatlivspoltik kan tilgås og læses her https://developer.apple.com/app-store/app-privacy-details/.
  • Cloudflare. Cloudflare bruger vi til at beskytte og accelerere eksterne, offentligt vendte webejendomme. Sikre intern drift og byg nye applikationer på deres serverløse platform. Hovedkontoret er beliggende ved: Cloudfare, Inc. 101 Townsend ST, San Francisco, CA 94107, USA. Dets privatlivspoltik kan tilgås og læses her: https://www.cloudflare.com/privacypolicy/.
  • Firebase. Firebase er en app udviklingsplatform fra Google. Vi benytter både: Authentication, Cloud Storage, Firestore Database, Real Time Database, Hoesting, Cloud Messaging og Crashlytics. Hovedkontoret er beliggende ved Mountain View, CA, US, 1600 Amphitheatre Pkwy. Privatlivspolitik kan findes her: https://policies.google.com/privacy.
  • Google Play. Google Play er en distributionskanal, som ikke har adgang til dataen. men opbevarer og distribuere selve appen. Hovedkontoret er beliggende Mountain View, CA, US (HQ), 1600 Amphitheatre Pkwy. Dets privatlivspoltik kan tilgås og læses her https://policies.google.com/privacy.
  • Google Cloud. Google Cloud er brugt til at opbevare data. Hovedkontoret er beliggende ved Mountain View, CA, US, 1600 Amphitheatre Pkwy. Deres privatlivspolitik kan læses her: https://policies.google.com/privacy.
  • MeeW Software. MeeW forestår den tekniske udvikling af CURVEX-appen samt øvrige tekniske CURVE-tjenester, såsom website. MeeW sporer og afhjælper bugs, crashes, optimeringsmuligheder, udviklingsmuligheder og andre relevante teknologiske datapoints til at optimere og forbedre UI, UX, design og generel brugeroplevelse.
  • Nets. CURVEX’s Payment Gateway. Nets bruges som en betalingsløsning. Hovedkontoret er beliggende ved: NETS A/S Klausdalsbrovej 601, DK-2750 Ballerup, Denmark. Dets privatlivspoltik kan tilgås og læses her: https://www.nets.eu/GDPR.
  • Stream. Stream anvendes til at skabe skalerbare nyhedsfeeds og aktivitetsstrømninger som en tjeneste. iOS, Android og web. domæne. DanDomain er lagringsudbyder for al information relateret til websitet CURVEX.dk. DanDomain leveres af DanDomain A / S. Hovedkontoret er beliggende i Højvangen 4 8660 Skanderborg. Dets persondatapolitik kan læses her: https://dandomain.dk/om/persondata-politik.
  • Stripe. Stripe er en betalingsbehandlingssoftware og applikationsprogrammeringsgrænseflade til e-handelswebsteder og applikationer, CURVEX benytter som primær betalingsløsning. Ydelsen udbydes af en Irsk-amerikansk finansiel servicevirksomhed. Hovedkontoret er beliggende ved 185 Berry Street, San Francisco, CA, United States, 94107. Dets privatlivspoltik kan tilgås og læses her: https://stripe.com/en-dk/privacy.

 

CURVEX, dets associerede selskaber, tjenesteudbydere eller leverandører af databehandling overfører de oplysninger, CURVEX indsamler om dig, herunder de oplysninger, som du selv oplyser og angiver ved brug/oprettelse på tværs af landegrænser og dermed på tværs af din jurisdiktion til andre lande eller jurisdiktioner verden over, da CURVEX og dets associerede selskaber og tjenesteudbyder, i henhold til ovenstående, geografisk er placeret i forskellige lande. Hvis du befinder dig i USA, Kina, Rusland, eller andre logistikområder, som har love om indsamling og brug af data, der er forskellige fra lovgivningen i Danmark, skal du være opmærksom på, at vi muligvis overfører oplysninger, herunder personoplysninger, til et land eller en jurisdiktion, som muligvis ikke har de samme databeskyttelseslove som din eksisterende jurisdiktion.


Når du tilmelder dig og bruger tjenesten samtykker du til, at der udveksles, bruges og videregives personoplysninger om dig som beskrevet i denne politik om beskyttelse af personoplysninger i de lande hvor CURVEX, dets associerede selskaber eller tjenesteudbydere, har aktiviteter.

Det er kun betroede medarbejdere med arbejdsbetinget behov hos CURVEX og hos CURVEXs associerede selskaber, leverandører af databehandling, der har adgang til de indsamlede personoplysninger.

 

Hvad gør CURVEX for at beskytte dine oplysninger

CURVEX forestår at sikre, at personoplysninger krypteres under transit og opbevaring, og at det kun er et begrænset antal individer, hvis arbejde nødvendiggør adgang til personoplysninger, der har adgang til disse data.

CURVEX tager rimelige skridt (f.eks. gennem anmodning om en entydig adgangskode) til at bekræfte din identitet, før vi giver dig adgang til din konto på henholdsvis appen og webshoppen. Dette sker bl.a. for at sikre, at dine oplysninger beskyttes bedst muligt. CURVEX vil derfor til enhver tid anonymisere dine oplysninger når dette er muligt og formålstjenesligt.
 

Hvem deler CURVEX dine oplysninger med?

CURVEX udlejer eller sælger ikke dine oplysninger til tredjeparter uden for CURVEX, dets associerede selskaber eller tjenesteudbydere uden din accept, undtagen i de specifikke situationer, som fremgår af denne politik, nedenfor.

CURVEX deler brugerindhold og dine oplysninger herunder, men ikke begrænset til, oplysninger fra cookies, logfiler, enheds-id’er og data om brug) med enheder, som juridisk tilhører den samme gruppe af virksomheder som CURVEX, eller som måtte blive en del af denne gruppe (“associerede selskaber”). De associerede selskaber bruger muligvis oplysningerne til at levere indhold og forbedre tjenesten (herunder gennem analysedata) og de associerede selskabers egne tjenester (herunder ved at give dig en bedre og mere relevant brugeroplevelse).

CURVEX deler muligvis også dine oplysninger herunder, men ikke begrænset til, oplysninger fra værktøjer som cookies, logfiler og enheds-id’er med tredjepartsvirksomheder, som hjælper CURVEX med at levere tjenesten til dig (“tjenesteudbydere”). Vores tjenesteudbydere får adgang til dine oplysninger i det rimelige omfang, det er nødvendigt for at levere tjenesten.
CURVEX deler muligvis også visse oplysninger, herunder, men ikke begrænset til cookiedata, med tredjepartsannoncører, som CURVEX samarbejder med.

Ved at anvende en licensnøgle, fjerner CURVEX de datadele, som kan identificere dig (personfølsomme oplysninger), når vi behandler dine data.

CURVEX deler muligvis dine personoplysninger med offentlige myndigheder, herunder bl.a. anklagemyndigheden, politiet, kommuner og SKAT, samt tilsvarende myndigheder i andre jurisdiktioner, der har en saglig og særlig interesse i brugen af de oplysninger, der findes på CURVEX, og hvis CURVEX er i god tro om, at CURVEX er forpligtet til at udlevere disse data i henhold til gældende lov i den pågældende jurisdiktion. Det være sig i form af de kontaktoplysninger mv. du oplyser. Når du bruger tjenesten, samtykker du til, at du har forstået og accepteret, at dine brugerdata kan blive udleveret og delt i henhold til ovennævnte associerede selskaber, samarbejdspartnere herunder bl.a. offentlige myndigheder.

Hvis CURVEX sælger eller på anden måde overdrager hele CURVEX eller dele af virksomheden eller virksomhedens aktiver til en anden virksomhed (f.eks. i forbindelse med fusion, opkøb, konkurs, opløsning eller likvidation), er dine oplysninger, f.eks. dit navn(brugernavn) og din e-mailadresse, dit brugerindhold og andre eventuelle oplysninger, der er indsamlet gennem tjenesten, blandt de elementer, der indgår i salget eller overdragelsen. Dit brugerindhold tilhører fortsat dig. Ved en evt. overdragelse af hele eller dele af virksomheden, er køberen eller erhververen som udgangspunkt forpligtet til at overholde bestemmelserne i denne politik om beskyttelse af personoplysninger.
 

Sletning af dine personoplysninger

Personoplysninger, heriblandt betalingsoplysninger opbevares i op til 6 måneder (ca. 182 dage) efter en bruger har anmodet om sletning af personlige data, hvorefter de endeligt slettes hos Den dataansvarlige og Databehandleren. NB! Det er den enkelte brugers ansvar at tage kontakt til Den dataansvarlige og bede om at få sine oplysninger slettet.

Den dataansvarlige har ansvar for at sletningen af personlige data igangsættes, således den kan effektueres inden udgangen af 6-måneders fristen, beskreven ovenfor. Dette kan den dataansvarlige gøre på en ud af de følgende to metoder:

Metode 1) Dataansvarlige varetager sletning af den respektive brugers personlige data (fuldt navn, brugernavn, email-adresse og betalingsoplysninger) fra CURVEX website og direkte i CURVEX app-databasen. Denne metode forudsætter at Databehandler har etableret de nødvendige adgange og processer som Databehandleren har behov for, for at kunne håndtere dette.

Metode 2) Dataansvarlige varetager sletning af den respektive brugers personlige data (fuldt navn, brugernavn, email-adresse og betalingsoplysninger) fra CURVEX website og kontakter senest 28 dage (4 uger) inden udløbet af 6-måneds-fristen Databehandleren med instruks om at slette den respektive brugers personlige data (fuldt navn, brugernavn, email-adresse og betalingsoplysninger) fra CURVEX app databasen, med angivelse af en frist (dato) for hvornår disse personlige data forventes slettede. Databehandleren sørger for at slette den respektive bruger uden ugrundet ophold og senest 28 dage (4 uger) efter adviseringen fra Den dataansvarlige.

Ved ophør af tjenesten vedrørende behandling af personoplysninger, skal databehandleren enten slette eller tilbagelevere personoplysningerne i overensstemmelse med bestemmelse 11.1, medmindre den dataansvarlige, efter underskriften af disse bestemmelser, har ændret den dataansvarliges oprindelige valg. Sådanne ændringer skal være dokumenteret og opbevares skriftligt, herunder elektronisk, i tilknytning til bestemmelserne.

Oplysninger, som CURVEX modtager om dig opbevares muligvis i en længere periode end angivet i denne politik om beskyttelse af personoplysninger, hvis der er indgivet en retlig anmodning eller forpligtelse fra en af ovenstående myndigheder, hvis der på anden måde er anmodet om offentlig undersøgelse, undersøgelse af en mulig overtrædelse a CURVEX’s vilkår eller politikker eller på anden måde for at forebygge skade, svindel og andre ulovlige aktiviteter.
 

Dine rettigheder

Efter databeskyttelsesforordningen har du en række rettigheder i forhold til CURVEX’s behandling af dine personoplysninger. Du har bl.a. ret til indsigt i de oplysninger, der behandles om dig, kende formålet med behandlingen, hvem oplysningerne videregives til, hvor længe oplysningerne opbevares eller de kriterier, der anvendes til at fastlægge tidsrummet, at gøre indsigelse mod behandlingen af oplysninger om dig, at gøre indsigelse mod brug af dine personoplysninger til direkte markedsføring/profilering, at kræve berigtigelse, sletning eller blokering af urigtige eller vildledende oplysninger samt i visse tilfælde, efter opfordring fra dig, at modtage dine personoplysninger i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format samt at få overført disse personoplysninger fra én dataansvarlig til en anden uden hindring. Du kan læse mere om dine rettigheder i Datatilsynets vejledning om de registreredes rettigheder, som findes på www.datatilsynet.dk. 

Retten til at trække samtykket tilbage

Ændringer til CURVEX's politik om beskyttelse af personoplysninger

CURVEX forbeholder sig ret til løbende at foretage ændringer eller opdateringer til denne politik om beskyttelse af personoplysninger. CURVEX opfordrer dig derfor til at gennemse politikken med jævne mellemrum. CURVEX underretter dig om eventuelle ændringer eller opdateringer, efter omstændighederne, hvor disse vurderes at være væsentlige. Med din fortsatte brug af CURVEX’s website, applikation eller tjeneste generelt, efter ændringer til politik om beskyttelse af personoplysninger, accepterer du disse ændringer.

Du accepterer, at CURVEX har ret til at underrette dig om opdaterede vilkår gennem opslag af dem på tjenesten, og at du, hvis du bruger tjenesten efter ikrafttrædelsesdatoen for de opdaterede vilkår, accepterer de opdaterede vilkår. De opdaterede vilkår træder i kraft, når de slås op, eller på en eventuel nærmere fastsat dato, som måtte være angivet i de opdaterede vilkår, og gælder for din brug af tjenesten fra det pågældende tidspunkt.
Ikrafttrædelsesdatoen for disse vilkår er den 25. maj 2018. Disse vilkår er oprindeligt skrevet på dansk. I tilfælde af konflikt mellem den danske version og en eventuel oversat version, er den danske version gældende.

Klageadgang

Hvis du ønsker at klage over behandlingen af dine personoplysninger, kan du henvende dig til CURVEX. Hvis du ikke er enig i CURVEX’s besvarelse af din klage, kan du indgive en klage til din nationale tilsynsmyndighed jf. persondataforordningens artikel 77. I Danmark er tilsynsmyndigheden Datatilsynet. Du finder Datatilsynets kontaktoplysninger på www.datatilsynet.dk. Du har også mulighed for at indbringe sagen for de nationale domstole. Se dog CURVEX’s brugerbetingelser vedr. lovvalg og værneting.

Ikrafttrædelsesdatoen for disse anvendelsesvilkår er den 11. maj 2022. Disse anvendelsesvilkår er oprindeligt skrevet på dansk. I tilfælde af konflikt mellem den danske version og en eventuel oversat version er den danske version gældende.