MENTAL SUNDHED PÅ DIN ARBEJDSPLADS

I CURVEX ved vi, at arbejdsglæde, trivsel og mental sundhed afhænger både af fysiske og mentale faktorer. I bør derfor være opmærksom på begge dele, når I skal udtænke hvordan I hjælper jeres medarbejdere bedst, og samtidig målrettet kan opnå de resultater I søger. 

De fleste danske virksomheder udsender årligt surveys til at få et fingerpeg om, hvordan deres medarbejdertrivsel og mentale velvære er. Vi hjælper dig skridtet videre, ved netop at måle dine medarbejders mentale stadier i løbet af deres dag. Du får dermed adgang til rå data, for hver enkelte medarbejder. 

Vi hjælper jer på hele rejsen, ved at give jer værktøjerne til at bekæmpe udmattelsen, den manglende koncentration og sygedagene hos dine ansatte.

CURVEX MENTALE VELVÆRE PODCAST

Bliv klogere på hvordan hjernen fungerer, og hvilke initiativer I kan foretage, i jagten på et sundere mentalt helbred hos jeres medarbejdere. 

TAG HÅND OM DINE MEDARBEJDERE

Stress bliver oftest forvekslet med en sygdom, men er tværtimod en risikofaktor, der kan lede til et længere sygdomsforløb. Et sygdomsforløb der kan påvirke dig, såvel som din virksomhed.

Vil du gerne sænke sygefraværet før det kommer til at koste din virksomhed? Så tag hånd om dine ansatte, og vær forebyggende. 

sachin med curvex hjernescanner
curvex neo pro scanner

ER MEDITATION VEJEN FREM?

Meditation nedstammer fra Buddhismen og betyder at være tilstede i nuet. Ifølge Buddhismen får man mere ro ved at huske at stoppe op, observere og acceptere de følelser man bærer rundt på, efterhånden som de kommer og går. Når vi formår at acceptere vores situation og ligeledes følelser, vil vi være mere tilbøjelige til at være mere afslappede. Vi vil opnå psykisk klarhed, frem for den frygt der normalt infiltrere vores sind.

Der findes mange former for meditation, og vores kyndige team kan både tilbyde og give dig adgang til mindre meditations-sessioner, heriblandt åndedrætsøvelser som kan lede dig eller dine ansatte på vej til at opnå mindfulness.

Shopping Cart