OM OS

Hos CURVEX vil vi gerne sætte et øget fokus på dit mentale velvære, og dermed give dig et værktøj der kan hjælpe med at forebygge stress og andre mentale problematikker i din hverdag.

VORES TEAM

Mød teamet bag CURVEX

HENRIK HORST

Head of Business relations

Henrik har over 30 års erfaring indenfor salg, relations- og netværksopbygning. Han arbejder strategisk både med vores B2B og B2C kunder, som han sikre øget kendskab og synlighed gennem adskillige kommunikationsdiscipliner. Med hans inderlige passion for health-tech, fører han CURVEX hjernescannere og devices ind på markedet med en businessplan, der kan opbygge værdi for vores start-up, såvel som vores kunder. 

THOMAS OUSTERHOUT

COO

Thomas er vores business analytiker. Han har en ph.d. i kognitiv neurovidenskab og har 10 års erfaring med EEG-teknologi i den akademiske verden og den private sektor. 

Efter at have været EEG ekstern lektor ved KU arbejdede han for to danske neuroteknologiske start-ups som business intelligence-analytiker og projektleder. Nu er han spændt på at gøre CURVEX til en global game-changer. Han gør dette ved at føre tilsyn med alle forretnings- og akademiske projekter, som CURVEX er engageret i. 

 

LAURA BRØNDEL

HEAD OF COMMUNICATION

Laura er retoriker og kommunikatør med sans for detaljen. Hun arbejder med en bred vifte af marketing- og kommunikationsdiscipliner, med et særligt fokus på vores brands produktkommunikation. Hun sætter nemlig en ære i at finde frem til den bedste og mest effektive markedsføring, såvel som løsningsforslag. Det sker på tværs af sociale mediekanaler, nyhedsmedier, blogs, artikler, websites mv. Endvidere arbejder Laura med at synliggøre CURVEX i det medierede billede, gennem publicity. 

ALPARSLAN BARBAROS ARI

JUNIOR DEVELOPER

Alparslan er junior developer, og en ambitiøs og løsningsorienteret softwareprogrammør. Han står for at øge datasikkerheden, behandle større datamængder, udvikle avancerede  softwareværktøjer, samt AI-drevede løsninger der kan gavne CURVEX’s devices og apps. 

 

Alparslan er uddannet diplom- og computeringeniør fra DTU –Technical University of Denmark. 

Casper sejruP

Tech lead

Casper er vores dygtige og ikke mindst hårdtarbejdende Tech lead. Han sidder som en del af det tekniske tech-team der udvikler softwaren bag vores apps.

Casper er uddannet i computer science fra Erhvervsakademiet SydVest. Her har han specialiseret sig i softwareteknologi, og i at mestre nogle af den mest avancerede datalogiske og matematiske discipliner. Han kan derfor udvikle og optimere softwaresystemer til adskillige platforme.

KIM ZIEGLER

HEAD OF DESIGN

Kim er Head of Design, og tovholder for de visuelle kreationer der udarbejdes for CURVEX. Han har i samarbejde med det resterende designteam udarbejdet diverse tiltag der skal sikre en koncis brandidentitet for CURVEX.  

Kim er uddannet i grafisk design og web development fra Copenhagen Business Academy. Han mestre derfor en bred vifte af kompetencer inden for web- og grafisk design, samt formår at skabe visuelle brandidentiteter der afspejler den fortælling og historie der hører bag. 

ANNEMETTE MYGIND

WEB DEVELOPER

Annemette er webudvikler med stor kærlighed for både funktionelle og strategiske web-løsninger. Hendes kreative sans og konkurrencegen, sikre at hun arbejder benhårdt for at skabe funktionelle løsninger der bærer præg af en hvis æstetik.

Annemette er uddannet multimediedesigner fra KEA – Københavns Erhvervsakademi. Her har hun erhvervet en stor teknisk kunnen til hvad det vil sige at udarbejde optimale brugergrænsefalder for vores kunder.  

PAULINA LUBOJEMSKA

GRAFISK DESIGNER

Paulina er en detaljeorienteret og eksperimenterede grafisk designer, der på dagligt basis udfolder CURVEX’s brandidentitet. 

Paulina har taget hele to uddannelser på KEA – Københavns Erhvervsakademi, med fokus på Multimediedesign, Kommunikation og Business. Det har givet hende en dybere forståelse for, hvordan man skaber en solid brandidentitet, der synliggøre ens virksomheds personlighed, værdier og forhold til dens målgruppe.