Mental sundhed på din arbejdsplads

I CURVEX ved vi, at arbejdsglæde, trivsel og mental sundhed afhænger både af fysiske og mentale faktorer. I bør derfor være opmærksom på begge dele, når I skal udtænke hvordan I hjælper jeres medarbejdere bedst, og samtidig målrettet kan opnå de resultater I søger. 

De fleste danske virksomheder udsender årligt surveys til at få et fingerpeg om, hvordan deres medarbejdertrivsel og mentale velvære er. Vi hjælper dig skridtet videre, ved netop at måle dine medarbejders mentale stadier i løbet af deres dag. Du får dermed adgang til den rå data, hos hver enkelte medarbejder. 

Vi hjælper jer på hele rejsen, ved at give jer værktøjerne til at bekæmpe udmattelsen, den manglende koncentration og sygedagene hos dine ansatte

Stress bliver oftest forvekslet med en sygdom, men er tværtimod en risikofaktor, der kan lede til et længere sygdomsforløb. Kortvarigt er stress ikke et problem, da kroppen blot udsender de nødvendige stoffer, der skal til for at du og dine medarbejdere kan yde sit bedste.

Men stress er ikke ideelt, hvis det står på over længere tid. Tværtimod vil det slide dine medarbejdere op både fysisk og psykisk, jo længere og hårdere belastningen er. Vær derfor opmærksom på: 

Hvordan detektere du stress?

Vores CURVEX Neo Pro headset kan overvåge og måle hvordan aktiviteten varierer over de 5 frekvensbånd: gamma, beta, alfa, theta og delta. På den måde kan du blive opmærksom på, hvornår den enkelte medarbejder er stresset (beta-bånd), og bevidst skal forsøge at slappe af (alfa-bånd). 

Få tilsendt tips og tricks til hvordan I kan detektere stress og forbedre det mentale velvære på arbejdspladsen ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev.

Fakta om stress

Stress er en tilstand flere og flere danskere oplever i deres hverdag. En tilstand hvis symptomer, kan føre mén med sig, alt afhængig af den enkeltes fysisk og mentale reaktion.

Op mod hver fjerde

Sygemeldes på grund af dårlig psykisk arbejdsmiljø

250.000

Danskere lider af alvorlig stress

1.000.000

Fraværsdage årligt grundet stress

500.000

Henvendelser i almen praksis hvert år

30.000

Hospitalsindlæggelser årlig grundet stress

430.000

Danskere har symptomer på alvorlig stress hver dag. Det svarer til ca. 12% af befolkningen

1.400

Danskere dør hvert år af stress. Knap 4 om dagen

Tag hånd om dine medarbejdere​

Stress koster danske selskaber flere milliarder danske kroner årligt. En udgift der skyldes det stigende sygefravær hos de ansatte.  

Vil du gerne sænke sygefraværet før det kommer til at koste din virksomhed? Så tag hånd om dine ansatte, og vær forebyggende. 

TRIVSEL giver VÆKST

For at kunne vækste og vokse som virksomhed, er det afgørende at dine medarbejdere trives og har det godt mentalt. 

Hos CURVEX tilbyder vi både en basic- og premium pakkeløsning til din virksomhed. Pakkeløsninger hvis fokus hviler på, at forbedre arbejdsmiljøet, ved at sætte fokus på dine ansattes mentale sundhed. Vi måler derfor dine medarbejders kognitive stadier over tid, og give konkrete værktøjer og anbefalinger til dig og din virksomhed. 

Tilmeld dig den pakkeløsning, der imødekommer din organisations behov. 

Mental assesment af virksomheder

Få foretaget en mental assesment af din virksomheds mentale sundhed, velvære og ikke mindst trivsel.