NORDEA X CURVEX SPIDER CUP 2022

Den 29. April afholdte CURVEX i samarbejde med Nordea Startup & Growth, dette års første Spider Cup. Et event hvor andre startups kunne netværke og møde en masse spændende stiftere og iværksættere der have en ligesindet og dog udfordrende mindset til hvad mental velvære er, hvordan man kan opnå indre ro og prioritere sig selv i ens hverdag. 

Dagen blev indledt med, at scenen blev derfor indtaget af en masse spændende stiftere og iværksættere, heriblandt Maria Therese Jessen-Petersen fra QuietSpace, Dorthe Hummel fra Life Hackers, Stig Sølvhøj fra MINDstrain | Health tech, Trine Hoffensetz Winther fra MeeW Invest og Christian Seiersen fra Frankly Juice A/S. De kom hver især med deres syn på hvor vigtigt det er at “recharge” både mentalt og fysisk, og en klokkeklar konstatering om – hvis man ikke har løsningen på de bekymringer man går rundt og ulmer med, så glem dem!

Selvom dagen bar præg af en mange spændende oplæg, så kriblede det i hænderne, så snart vi præsenterede dette års Spider Cup og CURVEX Neo Spider. Der blev prøvet kræfter med hver enkelte deltagers mentale kapacitet og evnen til at bevare fokus i en yderst uvant setting, med masser af støj! Stemningen var elektrisk, som vores CEO, Henrik Horst ville sige, og der var uden lige, et fantastisk fokus i hele rummet! Og imens fokus blev skærpet, nød vi godt af ingefærshots fra Frankly Juice A/S, eller som vi selv ville kalde det, energiboostere! 

Imens enthusiasten var stor, satte Gitte Lunde Andersen baren højt, ved at få edderkoppen til at løbe 2 meter på blot 14,10 sekunder. Hun kunne  derfor i slutningen af dagen kalde sig vinder, af dette års Spider Cup!