Lev i nuet

En stor del af de sanseindtryk du skraber til dig, er betinget af hvor nærværende du er. Din fysiske såvel som mentale tilstedeværelse vil derfor have betydning for, hvorvidt du vil opsluge og registrere de ting der foregår foran dig lige nu og her.

Mindfulness meditation kan hjælpe dig, såvel som dit barn med ADHD, med at finde ro i både krop og sjæl. En indre ro der kun vil hjælpe med at øge koncentrationen og lede opmærksomheden hen imod flere nære stunder med familie og venner. 

Hvad kan meditation gøre for dig og dit barn

Meditation kan hjælpe dit barn med at finde indre ro i en hektisk hverdag, fyldt med indtryk og informationer. Andre klare fordele ved meditation er, at det kan: 

BRUG Åndedrætsøvelser

Åndedrætsøvelser kan have en beroligende effekt hos dit barn, i de situationer hvor følelserne sidder ude på tøjet. 

Når vreden, uroen eller derimod frygten træder ind, kan fokusset på vejrtrækningen og andre mentale teknikker afhjælpe det mentale press barnet ligger på sig selv. 

Øvelserne vil endda på senere sigt hjælpe med at skabe flere rutiner hos dit barn, dygtiggøre dem i at fortælle hvordan de har det, og hvad de har brug for. 

Meditation - søvnproblemer hos dit barn

For meget uro i kroppen? Dit barn kan have for meget energi eller for mange tanker, der rumsterer, når det er sengetid, hvilket oftest kan føre til længerevarende søvnproblemer. 

Søvn meditation kan hjælpe dit barn, med at få kroppen til at falde til ro og give slip på tankermylder om natten. Få derfor værktøjerne til at lede dit barn hen til drømmeland med vores meditationsguides. 

"The secret of health for both mind and body is not to mourn for the past, nor worry about the future, but to live the present moment wisely and earnestly" - Buddha

MinDFULL med eeg

Meditation har eksisteret i mange år, og stammer helt tilbage til hinduismen og buddhismens rødder. Men hvorfor er meditation så stadig aktuelt den dag i dag? 

Meditation vækker stadig stor interesse hos neuroforskere og psykologer, da flere undersøgelser tyder på, at det kan være med til at reducere sandsynligheden for at udvikle stress, angst og depression hos både voksne og børn. 

Effekten af meditation

Adskillige undersøgelser angiver, at mennesker i meditative tilstande, har vist tegn på øgede alfa- og theta-niveauer. Denne kombination indikerer, at de er i en afslappet, men alligevel vågen tilstand, hvilket hjælper dem med at opretholde et godt mentalt helbred over tid.

Med vores headsets, kan vi via EEG, måle disse alfa- og theta-niveauer, og vise ændringer under forskellige øvelser. Du vil derfor med vores guidede meditationsøvelser kunne tracke præstationen hos dig og dit barn, og sikre at I forbedre jer. 

wearing the scanner

Personlig udvikling

Hos CURVEX hjælper vi folk med at forbedre deres mentale velvære, og forebygge mentale lidelser. Vores app giver handlingsdygtige værktøjer, der kan hjælpe dig med at tage det første skridt på vejen, til et bedre mentalt helbred. 

Øvelserne i appen er udviklet med henblik på at: 

  • Træne og styrke dit barns evne til at øge opmærksomheden på et givent punkt via læring og stimuli
  • Give konkrete anbefalinger, værktøjer og log rapporter på baggrund af din individuelle profil  

Mindful meditation - adhd

Flere undersøgelser tyder på, at mindfulness kan producere strukturelle og funktionelle ændringer i hjernen. Ændringer der kan aflede nogle af de symptomer ADHD kan føre med sig. Ikke nok med det, kan mindfulness-baserede teknikker være effektive i forebyggelsen af depression og angst.

Vi hjælper dig derfor med at få de nødvendige øvelser og værktøjer til at forbedre dine frekvensstadier, og samlet forbedre din livskvalitet.  

Mindfulness

Undersøgelser viser at mindfulness kan have en gavnlig effekt på flere områder.

Reducer smerte

Ændre hjernens anatomi

Booste kreativiteten

ØGE OPMÆRKSOMHEDEN

rEDUCERE ANGST

rEGULERE OG MESTRE FØLELSER

Mindfulness træning

Mindfulness træning bliver brugt mere og mere som behandling af forskellige mentale lidelser. Og bruges især hos voksne eller børn, der har ADHD, depression, stress, posttraumatisk stress-syndrom, smerter og angst.

Undersøgelser viser at mindfulness, kan hjælpe voksne og unge med ADHD til bedre opmærksomhed, følelsesregulering og generelt bedre mestring af livet. Kvaliteten og omfanget af studier med børn og unge med ADHD er mangelfuld på nuværende tidspunkt. Men de positive resultater baner dog grund for flere dybdegående undersøgelser både nationalt og internationalt. 

Hvorfor meditere?

Prøv curvex apps

AI Driven Meditation

Klinisk EEG