Curvex hjernescannere

Overvåg og mål dine flow-stadier med EEG. En non-invasive teknik der aflæser signalerne fra hjernens præfrontale cortex.

VORES HEADSETS

Neuroteknologi der måler de elektriske impulser i hjernen.

EEG

EEG er en non-invasive og nytænkende teknologi vi har inkorporeret i vores headsets med henblik på at måle de elektriske impulser i din hjerne. 

Frekvensstadier

Vores headsets kan overvåge og måle hvordan aktiviteten og de elektriske impulser varierer over de forskellige frekvensbånd: gamma, beta, alfa, theta og delta. 

ingen skadelige signaler

Elektroderne på vores headsets er passive, og måler derfor kun signalerne fra hjernen. Headsettet udsender således ingen faretruende signaler til hjernen. 

 

VI DELER UD AF VORES VIDEN

Helt fra starten af har vores mission været at sætte mentalt velvære mere i søgelyset. 

Vi har derfor valgt at gøre vores SDK tilgængelig og dele vores viden med folk eller andre der har interessen, så de kan lære og forbedre deres egen sundhedsteknologi via vores SDK. 

Vi stiller alle de nødvendige værktøjer til rådighed, så du kan nå alle dine aspirationer. 

Tilkøb og indbyg vores SDK, i din egen app eller platform.  

CURVEX NEO PRO EMO-LIGHT

CURVEX NEO PRO har indbygget emotional light, som er en visuel og synlig feature der angiver hvilket stadie du begår dig i under en dialog. Stadierne vil diskret blive vist gennem 3 farveangivelser: rød, blå og grøn.

FLOW

Signalerer det samhørighed mellem ro og fokus, opmærksomhed og emotionel kontrol.

FOKUS

Kan signalere to ting:
Øget koncentration og fokus
eller 
stress og ubalance

ROLIG

 Signalerer ro, afslapning og en dyb meditativ tilstand.

CONNECT TIL VORES APPS

CURVEX har udviklet to Bluetooth-baserede app, der skal hjælpe dig, din organisation eller dine kunder i den ultimative rejse mod et bedre mentalt velvære. 

Med guidede meditationer, hjernegymnastik spil og kunstig intelligens (AI), viser vores applikationer dig vejen til et sundere sind. 

CURVEX apps er 100% GDPR compliant, vi gemme derfor hverken din, din organisations eller klienters data. Vores servere  er derfor krypteret, og alt data holdes anonymiseret.

Mental Health Awareness, Tracking & Aid App

Start din rejse

Tilkøb vores headsets og kickstart din rejse imod et bedre mentalt velvære i et informations- og konkurrencepræget samfund.