CURVEX-headsettet Neo Pro

CURVEX HEADSETS

DU SÆTTER BEGRÆNSNINGERNE

CURVEX’s headsets er udarbejdet ud fra EEG (elektroencefalogram), som er en advanceret teknik, der bruges til at måle den elektriske aktivitet i vores hjerne. Vores headets har indbygget 2 elektroder, der placeres ved den præfrontale cortex. De 2 elektroder på CURVEX-enhederne er passive, hvilket betyder, at deres eneste formål er at aflæse signaler fra hjernen, og der kan derfor ikke udsendes signaler, som kan skadelige eller være harmfulde for hjernen. EEG er non-invasiv, og derfor en effektiv teknik der kan anvendes til at måle og studere hjernens daglige aktivitetsniveau.

NEO PRO VS. SMART LIGHT

DU SÆTTER BEGRÆNSNINGERNE

Vores Neo Pro headset kan overvåge og måle hvordan aktiviteten varierer over de fem frekvensbånd: gamma, beta, alfa, theta og delta. På den måde kan man blive opmærksom på, hvornår den enkelte er stresset (beta-bånd), og bevidst skal forsøge at slappe af (alfa-bånd). 

For at imødekomme andre aktivitetsprægede situationer, er der udviklet en light version, som er velegnet til folk på farten og under sport. Grundet designets bløde materiale, kan hjernescanneren også benyttes under mindre søvnperioder, såsom når den enkelte tager en kort lur.

CURVEX-headsettet er udarbejdet ud fra EEG
CURVEX-headsette Neo Pro

EMO LIGHT

DU SÆTTER BEGRÆNSNINGERNE

Selvom CURVEX-teamet har udarbejdet to forskellige headsets: CURVEX Neo Pro og CURVEX Smart Light, så adskiller versionerne sig fra hinanden. De er udarbejdet i to vidt forskellige materialer, og Neo Pro versionen har indbygget det såkaldte emo-light. Emo-light, står for emotional light, og skal rent visuelt angive hvilke aktivitets-stadier du begår dig i, gennem en dialog, eller i løbet af din dag. Der er 3 farveangivelser: rød (fokus), blå (rolig) og grøn (flow). 

Emo-lightet er dog en synlig feature, der ikke bidrager til en diskret fremtoning, når man er iført hjernescanneren, hvorfor vi også har udviklet CURVEX Smart Light-versionen, der tillader en mere diskret fremtoning, og oftest vil drage paralleller til det folk associasiere med et sportsligt headband. Emo-lightet kan dog angive ens standpunkt i samtalen man er en del af. 

MENTAL SUNDHED

Lær mere om hvordan du kan forbedre den mentale sundhed på arbejdspladsen.

Shopping Cart