Handelsbetingelser

CURVEX ApS
Overgaden Neden Vandet 9A

1414, København

CVR nr.: 42112259

Telefon: 2240 7042

E-mail:
hello@curvex.dk 

Betaling

CURVEx ApS modtager betaling med VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard, Maestro, Bankoverførsel. Betalingen vil først blive trukket din konto, når varen afsendes. Alle beløb er i DKK (Danske kroner) og incl. moms.

Levering

CURVEx ApS tilstræber at afsende ordre, der har modtaget en ordrebekræftelse, inden for 24-48 timer. 

Vi sender til hele Danmark. Køb foretaget med et prisestimat mellem 0-3500 kr, tillægges der en fragtpris på 49 kr, hvorpå køb der er foretaget med en værdi af 3500 kr og op efter tillægges en fragtpris på 89 kr.
Håndtering, pakning og admin: 69 kr.
 

Levering til andre lande end Danmark:
Fra 0 – 3500 kr. = 89 kr i fragt

3500 og op = 99 kr. i fragt
 

Håndtering, pakning og admin: 89 kr. 

Varer vil blive leveret på leveringsadressen, der angives ved bestillingen medmindre andet er aftalt. Dine varer kan sendes med PostNord, DAO, Bring eller GLS.  

OBS: Hvis der ikke er plads på udleveringsstedet, vil din pakke blive flyttet til nærmeste udleveringssted, hvilket du får besked om. Opstår der problemer, kontakt os da på hello@curvex.dk.

Der leveres varer alle ugens hverdage. Din vare vil derfor blive leveret 1-3 hverdage efter bestillingen. For visse varer gælder særlige leveringsvilkår. Betingelserne vil fremgå specifikt forud for køb af disse varer. 

Hent selv

Såfremt du ikke ønsker at få varen tilsendt, ydes der en ”hent selv” service. Servicen er gratis. Du kan dermed så snart du har modtaget din ordrebekræftelse drage nytte af ”hent selv” funktionen. I den forbindelse skal du ved afhentningsstedet: 

CURVEx ApS
Overgaden Neden Vandet 9A

1414, København
 

samt fremvise ordrebekræftelse og valideret ID. 

Selve ”Hent selv” er åben mellem 10.00-16.00 i hverdage, og afhentning af varer/pakker kan dermed ikke finde sted i weekenden. 

Leje af headset

Lejepris pr. enhed pr. md. er fastlagt til kr. 160.00 ex. moms. 

Periode – kontinuerlig indtil lejeaftale opsiges. 

Opsigelse skal forekomme med minimum 1 måneds varsel inden udgang af måneden. 

Faktureringsperiode, der faktureres for hele måneder og pr. påbegyndt måned, indtil headsettene er returneret på selskabets adresse. 

Såfremt beskadigelse forekommer og kan henledes til lejers direkte brug, vil headsettets fulde pris blive faktureret. Alle headsets skal returneres med alle dertilhørende kabler, manualer, garantikort, light og pro headset, samt core modul. 

Reklamationsret

Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller heriblandt fabrikation. Du kan få varen repareret, ombyttet, pengene retur eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert håndtering af produktet/ydelsen. Du skal reklamere i “rimelig tid” efter du har opdaget manglen/fejlen. CURVEx ApS vil dække returneringsomkostninger i et rimeligt omfang. 

Læs mere om din reklamationsret på Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens hjemmeside, såfremt du har spørgsmål til hvordan reklamationsprocessen er for dig som forbruger. 

Ved returnering, reklamationer og benyttelse af fortrydelsesretten, skal varen sendes til:  

CURVEx ApS
Overgaden Neden Vandet 9A

1414, København
  

OBS: Der modtages ikke forsendelser pr. efterkrav. 

Refusion

Hvis der er tale om refusion, bedes du medsende bankoplysninger i form af reg.nr. og kontonummer., så det aftalte beløb kan overføres til din bankkonto. Oplysningerne kan uden risiko oplyses pr. mail eller anden elektronisk form, da det ikke er følsomme oplysninger og kun vil blive anvendt til vores opfyldelse af refusionen. 

Returret

Der gives 14 dages fuld returret på varer købt på vores webshop. 

Perioden regnes fra den dag; 

 • Hvor du modtager ordren. 
 • Får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, bestilt i én ordre, men leveres enkeltvis eller af flere omgange. 
 • Får det sidste parti, eller sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om aftale af levering af varer, der består af flere partier/dele. 
 • Den første vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om regelmæssig levering af varer over en bestemt periode. 

Returneringsomkostninger skal du selv afholde, og dermed hviler omkostningerne ikke hos CURVEx ApS selv. 

Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 dage efter købet og fra fortrydelsen skal du senest 14 dage efter returnere forsendelsen. Meddelelsen skal gives pr. mail på hello@curvex.dk. I meddelelsen skal du klargøre og gøre os tydeligt opmærksomme på, at du ønsker at benytte din fortrydelsesret i forbindelse med dit køb. 

Ønsker du at sende varen retur til os, skal du udfylde den vedlagte Returseddel der er vedlagt i selve pakken du har modtaget, og herom sende varen til følgende adresse:

CURVEx ApS 
Overgaden Neden Vandet 9A 
1414 København

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen, uden samtidig at give tydelig meddelelse herom til os som afsendere. 

Varer undtaget fortrydelsesretten

Følgende varetyper indgår ikke i fortrydelsesretten: 

 • Varer, som er fremstillet efter forbrugerens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg. 
 • Forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret, og hvor forseglingen er brudt efter leveringen. 
 • Varer, der grundet sin art bliver uløseligt blandet sammen med andre ved levering. 
 • Varer, hvor plomberingen er brudt. 
 • Udførte ikke-finansielle tjenesteydelser, hvis levering af tjenesteydelsen er påbegyndt med forbrugerens forudgående udtrykkelige samtykke og anerkendelse af, at fortrydelsesretten ophører, når tjenesteydelsen er fuldt udført. 
 • Levering af digitalt indhold, som ikke leveres på et fysisk medium, hvis udførelsen er påbegyndt med forbrugerens forudgående udtrykkelige samtykke og anerkendelse heraf, at vedkommende dermed mister sin fortrydelsesret. 
 • Varer, der forringes eller forældes hurtigt. 

Returrnering

Du skal sende din ordre retur uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, at du har gjort brug af din fortrydelsesret. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med returnering. Når du returnerer, er du ansvarlig for, at varen er pakket ordentligt ind. Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen i pakken, for at sikre validiteten af dit køb, og hvis der skulle forekomme manglende tilbehør, før der kan finde en fuld refundering sted. Ekspeditionen går hurtigere, hvis du ligeledes udfylder og vedlægger vores Fortrydelsesformular.

Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering og til, vi har modtaget den retur.
Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.
 

 

Varens stand ved returnering

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, hvorpå den fungerer. Du kan med andre ord prøve varen, som hvis du prøvede den i en fysisk butik. 

Hvis varen er prøvet udover, det der ovenfor beskrives, betragtes den som brugt. Hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi på modtagelsestidspunktet – af returneringen. For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså afprøve varen uden egentlig at tage den i brug. 

Tilbagebetaling

Fortryder du dit køb, får du naturligvis det beløb, du har indbetalt til os retur. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet. Ved anvendelse af fortrydelsesretten, refunderes alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (undtaget ekstra omkostninger som følge af dit valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at gøre brug af fortrydelsesretten. Tilbagebetaling gennemføres med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet i det du har kontaktet os via hello@curvex.dk. 

Vi kan tilbageholde beløbsrefunderingen, indtil vi har modtaget varen retur, medmindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den. 

Klagemuligheder

Såfremt du har en klage over en vare eller tjenesteydelse, kan din klage indgives til Center for Klageløsning, Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg. 

Du kan klage til Center for Klageløsning via Klageportalen for Nævnenes Hus. Link: https://kpo.naevneneshus.dk/Public/Home/ChooseLoginProvider?returnUrl=https://kpo.naevneneshus.dk/External 

Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageplatform. Platformen findes her: https://ec.europa.eu/consumers/odr/ 

Angiver du en klage her, skal du oplyse vores e-mail-adresse: hello@curvex.dk