Beskyttelse af personoplysninger og cookie politik

Den 25. maj 2018 trådte en ny persondataforordning i kraft. Forordningen gælder i hele EU og EØS og har til formål at regulere, hvornår og hvordan personoplysninger om medarbejdere, kunder, samarbejdspartnere og andre registrerede må behandles. 

Persondataforordningen fordrer bl.a. større åbenhed om, hvem der behandler personoplysninger om registrerede, give registrerede mulighed for at få indsigt i de personoplysninger, der behandles, og give de registrerede mulighed for at kræve, at urigtige oplysninger rettes, slettes mv. CURVEx har, som følge af den nye persondataforordning, udarbejdet en politik om beskyttelse af CURVEx-brugeres beskyttelse af personoplysninger. 

CURVEx tillægger det stor vægt, at CURVEx-brugere er tryg ved at anvende tjenesten. CURVExs politik om beskyttelse af personoplysninger indeholder information om, hvordan og hvorfor CURVEx indsamler, bruger, lagrer, deler og beskytter oplysninger i relation til CURVEx-websitet (webshop), CURVEx-tjenesten eller eventuelle applikationer (herunder mobilapplikationer) samlet benævnt “tjenesten”, samt CURVEx-brugeres vilkår og rettigheder i forbindelse med indsamlingen og brugen af personoplysninger herunder hvordan CURVEx-brugere kan opdatere, administrere, eksportere og slette personoplysninger. 

Der henvises til CURVExs anvendelsesvilkår I forhold til de generelle definitioner, herunder, men ikke begrænset til, CURVEx, tjenesten, brugere mv. som anvendes i CURVExs vilkår og betingelser. 

Når du tilgår eller bruger tjenesten, samtykker du til, at CURVEx, uanset din adgangsmetode og uanset din brugertype, behandler personoplysninger om dig, som angivet i denne politik.

Hvem er dataansvarlig?

Den ansvarlige for behandlingen af dine personoplysninger er: 

CURVEx ApS
Overgaden Neden Vandet 9A

1606  København, Danmark

CVR-nr.: 38455958
 

Retsgrundlaget for behandlingen af dine oplysninger

Retsgrundlaget for vores behandling af dine personoplysninger følger af persondataforordningens artikel 6, stk. 1, litra a og artikel 9, stk. 2, litra e og f. Du kan finde persondataforordningen her: https://eur-lex.europa.eu/legal-content/DA/TXT/?uri=celex%3A32016R0679 

Når du opretter dig som bruger på tjenesten, samtykker du således til, at CURVEx må behandle og opbevare dine personoplysninger i henhold til denne politik. 

Hvilke oplysninger indsamler og behandler CURVEx?

CURVEx behandler flere forskellige kategorier af personoplysninger, herunder, men ikke begrænset til, almindelige oplysninger og følsomme oplysninger, herunder bl.a. navn og personlige data. Dette vil være oplysninger, som du selv leverer til tjenesten. Når du bruger tjenesten, samtykker du til, at du har forstået og accepteret, at CURVEx stiller en platform til rådighed, som du kan bruge til at se individualiseret data omkring dine hjernefrekvenser og dermed mentale ståsted eller andet relevant materiale, (“brugerindhold”), på tjenesten. Dette brugerindhold deles ikke med andre CURVEx-brugere. Det betyder, at andre brugere ikke kan søge efter, bruge og dele det brugerindhold, som du har tilgængeligt via. tjeneste, i henhold til vilkårene og betingelserne i denne politik om beskyttelse af personoplysninger og vores anvendelsesvilkår. 

CURVEx indsamler indhold og oplysninger som du angiver, når du opretter en CURVEx-konto, anvender en af CURVExs hjernescannere eller opretter eller deler indhold på tjenesten. Dette omfatter, men er ikke begrænset til, mailadresse, betalingsoplysninger, CVR-nummer, samt øvrige oplysninger, som du oplyser via din konto eller gennem køb på CURVExs webshop. 

CURVEx indsamler indhold og øvrige oplysninger, herunder men ikke begrænset til, oplysninger som du angiver, når du bruger tjenesten. Dette omfatter oplysninger om det indhold du opretter via tjenesten. 

CURVEx indsamler også oplysninger om, hvordan du bruger tjenesten, fx måden du anvender forskellige typer af indhold, herunder, ikke begrænset til, hyppighed, dine forbindelser på sociale medier, og varighed af og brugen af tjenesten. 

Når du bruger tjenesten, samtykker du til, at du har forstået og accepteret, at CURVEx sender dig e-mails om tjenesten, herunder bl.a. bekræftelse af din konto, tilbud, ændringer/opdateringer til funktioner på tjenesten, tekniske bemærkninger og sikkerhedsoplysninger. CURVEx skal i den forbindelse gøre opmærksom på, at du ikke kan frabede dig e-mails fra CURVEx vedrørende ændringer og opdateringer. Hvis ikke du ønsker at modtage CURVExs e-mails og notifikationer vedr. tilbud og lignende, bedes du sende en mail herom til hello@curvex.dk. 

Hvis du bruger tjenesten til køb eller finansielle transaktioner eller andre former for køb via tjenesten herunder køb af CURVExs hjernescannere og andre tilbehør, indsamler CURVEx oplysninger om købet eller transaktionen. Disse oplysninger omfatter dine betalingsoplysninger, fx dit kredit- eller debitkortnummer samt andre oplysninger om dit kort, andre konto- og godkendelsesoplysninger samt fakturerings-, forsendelses- og kontaktoplysninger. Yderligere oplysninger vedr. køb af CURVExs produkter kan læses i CURVExs betalingsbetingelser.  

Endelig indsamler CURVE en række tekniske oplysninger om de enheder, du bruger til at få adgang til tjenesten. CURVE indsamler bl.a., men ikke begrænset til, enhedsoplysninger om dit operativsystem, hardwareverson, enhedsindstillinger, typer af navne på filer og software, batteri- og signalstyrke, enhedsidentifikatorer, enhedslokationer herunder konkret geografisk placering og lokaliseringsenheder via GPS, bluetooth eller Wifi. CURVEx indsamler også oplysninger om navnet på din enhed, internetudbyder, browsertype, sprog, tidszone, mobiltelefonnummer, ip-adresse mv.

Oplysninger til analyseformål

CURVEx bruger analyseværktøjer fra tredjepart til at måle trafik- og anvendelsestendenser for tjenesten. Værktøjerne indsamler oplysninger, som sendes af din enhed eller tjenesten, herunder websider, du besøger, tilføjelsesprogrammer og andre oplysninger, som hjælper CURVEx med at forbedre tjenesten. CURVEx indsamler og bruger analyseoplysningerne sammen med analyseoplysninger fra andre brugere, så det ikke er muligt at identificere den enkelte bruger. 

Cookies og lignende teknologi

Når du besøger tjenesten, bruger CURVEx muligvis cookies og lignende teknologier, herunder, men ikke begrænset til, fx pixels, web-beacons og lokal lagring, til at indsamle oplysninger om, hvordan du bruger CURVEx, og til at stille funktioner til rådighed for dig. 
 

  • Logfiloplysninger: CURVExs browser rapporterer automatisk logfiloplysninger, hver gang du anmoder om at få adgang til tjenesten. Der rapporteres også logfiloplysninger, når du downloader indholdet af tjenesten til din browser eller enhed. Når du bruger tjenesten, registrerer CURVExs servere automatisk visse logfiloplysninger, herunder din webanmodning, IP-adresse (Internet Protocol), browsertype, henvisende sider og webadresser, antal klik, hvordan du interagerer på tjenesten, domænenavne, destinationssider, viste sider og andre tilsvarende oplysninger. CURVEx indsamler også lignende oplysninger fra e-mails, der sendes til dig, som derefter bruges til at spore, hvilke e-mails du åbner, og hvilke links du klikker på. CURVEx bruger oplysningerne til at opnå mere nøjagtige rapporteringer og til at forbedre tjenesten. 
     
  • Enheds-id’er: Når du bruger tjenesten fra en mobilenhed, fx en tablet, pc eller telefon, åbner, indsamler, overvåger og lagrer CURVEx et eller flere enheds-id’er på din enhed eller på et eksternt lager. Enheds-id’er er små datafiler eller lignende datastrukturer, som gemmes på eller knyttes til din mobilenhed, og som bruges til entydig identifikation af mobileenheden. Et enheds-id kan være data, som gemmes i forbindelse med enhedens hardware, data som gemmes i forbindelse med enhedens operativsystem, eller anden software eller data, som CURVEx sender til enheden. Et enheds-id leverer oplysninger til CURVEx eller en tredjepart om, hvordan du gennemser eller bruger tjenesten, og gør det muligt at vise rapporter eller tilpasset indhold og annoncer til dig. Nogle af tjenestens funktioner fungerer muligvis ikke korrekt, hvis brugen af enheds-id’er hindres eller deaktiveres. 

 

  • Metadata: Metadata er typisk tekniske data, som knyttes til brugerindhold. Metadata kan f.eks. beskrive, hvordan og hvornår bestemt brugerindhold er blevet indsamlet og af hvem, samt hvordan indholdet er formateret. CURVEx indsamler og anvender som udgangspunkt, men ikke begrænset til, metadata i analysemæssig sammenhæng. 

Hvad bruger CURVEx dine personoplysninger til? 

CURVExs overordnede formål med behandlingen af dine personoplysninger er, i henhold til tjenestens funktioner, at forbedre og optimere vilkårene for tjenesten og CURVEx-brugerne både hvad angår tjenestens formål i sig selv (give indsigt i din hjernefrekvenser, så du kan optimere og træne din hjerne). 

CURVEx bruger bl.a. de indsamlede personoplysninger til, men ikke begrænset til, at lave undersøgelser, teste funktioner samt analysere data, for at forbedre tjenesten med nye produkter, funktioner, udføre fejlfindingsaktiviteter og lignende. 

CURVEx indsamler og behandler bl.a. dine personoplysninger med henblik på, men ikke begrænset til, at: 

  • Ensarte tjenesten på dine forskellige enheder 
  • Vise dig annoncer du ville finde interessant 
  • Udrede crashes og bugs baseret på din brug af appen 
  • Finde ud af, hvilken type-enhed du bruger og hvor ofte du tilgår og bruger vores tjenester 
  • Til at udvikle nye teknologier 
  • Beskytte alle brugere imod fejlagtig brug af tjenesterne 
  • Indsamle cookies og pixel tags for at forbedre din brugeroplevelse 
  • Udarbejde statistikker/analyser til brug for optimering af tjenestens teknikaliteter samt profilering af tjenesten, både for CURVEx-brugere samt eventuelle tredjeparter, fx i markedsføringsmæssig sammenhæng. 

CURVExs formål med behandlingen af data er også at være på forkant med de nyeste generelle standarder og trends for UI, UX og design. Således ligger dine data til grund for at skabe en generel bedre oplevelse med tjenesten. 

Ud over den særlige brug, som er beskrevet i denne politik om beskyttelse af personoplysninger, bruger CURVEx muligvis de oplysninger, som modtages fra dig, til henholdsvis, men ikke begrænset til, at give dig hurtig adgang til dine oplysninger, når du er logget på, til at verificere login, at undersøge mistænkelig aktivitet, at undersøge overtrædelse af CURVExs vilkår og politikker, at huske oplysninger, så du ikke skal angive dem igen under dit besøg, eller næste gang du besøger tjenesten, at vise personligt tilpasset indhold og oplysninger for dig og andre, herunder eksempelvis onlineannoncer og andre former for markedsføring, at levere, forbedre, teste og overvåge tjenestens effektivitet, at udvikle og afprøve nye produkter og funktioner, at overvåge forskellige parametre, fx samlet antal besøgende, trafik og demografiske mønstre for hele tiden at opdatere tjenesten bedst muligt, at diagnosticere og udbedre teknologiske problemer, at opdatere CURVEx-applikationen automatisk på din enhed mv. CURVEx bruger også de indsamlede data, til at tilbyde dig genveje og forslag tilpasset din brug.

Hvad gør CURVEx for at beskytte dine oplysninger?

CURVEx forestår at sikre, at personoplysninger krypteres under transit og opbevaring, og at der det kun er et begrænset antal individer, hvis arbejde nødvendiggør adgang til personoplysninger, der har adgang til disse data. 

CURVEx tager rimelige skridt (f.eks. gennem anmodning om en entydig adgangskode) til at bekræfte din identitet, før vi giver dig adgang til din konto. Dette sker bl.a. for at sikre, at dine personoplysninger beskyttes bedst muligt. 

CURVEx vil til enhver tid anonymisere dine personoplysninger når dette er muligt og formålstjenesligt. 

Hvem deler CURVEx dine oplysninger med?

CURVEx udlejer eller sælger som udgangspunkt ikke dine oplysninger til tredjeparter uden for CURVEx, dets associerede selskaber eller tjenesteudbydere uden din accept, undtagen i de specifikke situationer, som fremgår af denne politik, umiddelbart nedenfor. 

CURVEx deler brugerindhold og dine oplysninger herunder, men ikke begrænset til, oplysninger fra cookies, logfiler, enheds-id’er, lokalitetsdata og data om brug) med enheder, som juridisk tilhører den samme gruppe af virksomheder som CURVEx, eller som måtte blive en del af denne gruppe (“associerede selskaber”). De associerede selskaber bruger muligvis oplysningerne til at levere indhold og forbedre tjenesten (herunder gennem analysedata) og de associerede selskabers egne tjenester (herunder ved at give dig en bedre og mere relevant brugeroplevelse). 

CURVEx deler muligvis også dine oplysninger herunder, men ikke begrænset til, oplysninger fra værktøjer som cookies, logfiler og enheds-id’er og lokalitetsdata med tredjepartsvirksomheder, som hjælper CURVEx med at levere tjenesten til dig (“tjenesteudbydere”). Vores tjenesteudbydere får adgang til dine oplysninger i det rimelige omfang, det er nødvendigt for at levere tjenesten. 

CURVEx deler muligvis også visse oplysninger, herunder, men ikke begrænset til cookiedata, med tredjepartsannoncører, som CURVEx samarbejder med. Oplysningerne gør det blandt andet muligt for annoncenetværk fra tredjepart at vise målrettede annoncer, som kan være interessante for dig. 

CURVEx fjerner de datadele, som kan identificere dig, og deler anonymiserede data med andre parter. CURVEx kombinerer muligvis også dine oplysninger med andre oplysninger, så de ikke længere er knyttet til dig, og deler disse aggregerede oplysninger. 

CURVEx deler muligvis dine personoplysninger  med offentlige myndigheder, herunder bl.a. anklagemyndigheden, politiet, kommuner og SKAT, samt tilsvarende myndigheder i andre jurisdiktioner, der har en saglig og særlig interesse i brugen af de oplysninger, der findes på CURVEx, og hvis CURVEx er i god tro om, at CURVEx er forpligtet til at udlevere disse data i henhold til gældende lov i den pågældende jurisdiktion. Det være sig i form af kontaktoplysninger mv. 

Når du bruger tjenesten, samtykker du til, at du har forstået og accepteret, at dine data kan blive udleveret og delt i henhold til ovennævnte associerede selskaber, samarbejdspartnere og tredjeparter, herunder bl.a. offentlige myndigheder.      

Hvis CURVEx sælger eller på anden måde overdrager hele CURVEx eller dele af virksomheden eller virksomhedens aktiver til en anden virksomhed (f.eks. i forbindelse med fusion, opkøb, konkurs, opløsning eller likvidation), er dine oplysninger, f.eks. dit navn og din e-mailadresse, dit brugerindhold og andre eventuelle oplysninger, der er indsamlet gennem tjenesten, blandt de elementer, der indgår i salget eller overdragelsen. Dit brugerindhold tilhører fortsat dig. Ved en evt. overdragelse af hele eller dele af virksomheden, er køberen eller erhververen som udgangspunkt forpligtet til at overholde bestemmelserne i denne politik om beskyttelse af personoplysninger. 

Sletning af dine personoplysninger

Du kan til enhver tid slette dine personoplysninger ved at logge på din profil via tjenesten, klikke på din profil, åbne dine indstillinger og deaktivere din konto. 

CURVEx opbevarer dine data så længe du er oprettet som bruger på tjenesten eller så længe det er nødvendigt for opfyldelse af CURVExs formål med at indsamle personoplysningerne, som angivet ovenfor under ”hvad bruger CURVEx dine personoplysninger til”. 

Oplysninger, som CURVEx modtager om dig opbevares muligvis i en længere periode end angivet i denne politik om beskyttelse af personoplysninger, hvis der er indgivet en retlig anmodning eller forpligtelse fra en af ovenstående myndigheder, hvis der på anden måde er anmodet om offentlig undersøgelse, undersøgelse af en mulig overtrædelse af CURVExs vilkår eller politikker eller på anden måde for at forebygge skade, svindel og andre ulovlige aktiviteter. 

Behandling af data vedr. brugere under 16 år.

Ved brug af tjenesten, har du accepteret anvendelsesvilkårene hvoraf det fremgår, at man skal være min. 16 år, for at benytte tjenesten, medmindre din nationale lovgivning/jurisdiktion angiver en lavere alder. 

CURVEx indestår derfor ikke for, at der indsamles og behandles oplysninger fra personer under 16 år uden hjemmel eller forældresamtykke eller giver sådanne personer tilladelse til at tilmelde sig tjenesten. CURVEx foretager som udgangspunkt ikke specifikke søgninger for at identificere brugere under 16 år. Hvis CURVEx får kendskab til, at CURVEx har indsamlet personoplysninger fra personer under 16 år uden hjemmel eller forældresamtykke, vil CURVEx forestå indhentelse af forældresamtykke eller slette brugeren hurtigst muligt. 

Hvis du har kendskab til CURVEx-brugere under 16 år, eller har oplysninger om at CURVEx er i besiddelse af oplysninger om CURVEx-brugere under 16 år uden hjemmel eller forældresamtykke, bedes du venligst kontakte os på hello@curvex.dk. 

Andre websites og tjenester

CURVEx er ikke ansvarlig for de fremgangsmåder, der benyttes på andre websites eller tjenester, som er tilgængelige via links på tjenesten, herunder for oplysninger eller indhold på dem. Når du bruger et link til at gå fra tjenesten til et andet website eller en anden tjeneste, gælder CURVExs politik om beskyttelse af personoplysninger ikke for disse websites eller tjenester. Når du gennemser og interagerer med et website eller en tjeneste fra tredjepart, sker dette i henhold til den pågældende tredjeparts egne regler og politikker. Du accepterer således, at CURVEx ikke er ansvarlige for og ikke har nogen kontrol med eventuelle tredjeparter, som du giver adgang til dit brugerindhold. 

Hvordan kan du selv beskytte dine personoplysninger?

Du kan altid opdatere dine brugerdata via din konto ved at logge på og ændre dine indstillinger 

For at sikre den højest mulige sikkerhed, skal CURVEx gøre dig opmærksom på, at du til enhver tid er ansvarlig for at hemmeligholde din entydige adgangskode og dine kontooplysninger og for at kontrollere adgangen til e-mails mellem dig og CURVEx. Dine privatindstillinger påvirkes muligvis også af ændringer, der foretages til eventuelle sociale medier, som du bruger sammen med CURVEx. CURVEx kan ikke holdes ansvarlig for andre virksomheders funktionalitet, beskyttelse af personoplysninger, sikkerhedsforanstaltninger mv. 

Eventuelle oplysninger eller indhold, som du frivilligt videregiver til tjenesten, herunder, men ikke begrænset til, brugerindhold gøres offentligt tilgængeligt og kontrolleres af de eventuelle privatindstillinger, du angiver. Hvis du vil ændre dine privatindstillinger på tjenesten, skal du ændre dine indstillinger. Når du har delt brugerindhold eller gjort det offentligt, er det muligt for andre at dele oplysningerne videre med andre. 

Afhængigt af dine profil- og privatindstillinger kan andre søge i eventuelt brugerindhold, som du gør offentligt, ligesom det er muligt at bruge indholdet i CURVEx-API’et. Brugen af CURVEx-API’et er underlagt anvendelsesvilkårene for API’et, som omfatter vilkårene i denne politik om beskyttelse af personoplysninger. 

Hvis du fjerner oplysninger, som du har slået op på tjenesten, findes der muligvis stadig kopier af indholdet i cachelagrede og arkiverede sider på tjenesten, eller hvis andre brugere eller tredjeparter, som bruger CURVEx-API’et, har kopieret og gemt oplysningerne. Det skal bemærkes, at CURVEx ikke indestår for eller kan holdes ansvarlig for, at evt. andre brugere som du måtte interagere med via tjenesten, eller som tilgår din brugerprofil og derved bliver bekendt med dine brugeroplysninger, overholder gældende persondatalovgivning.

Dine rettigheder

Efter databeskyttelsesforordningen har du en række rettigheder i forhold til CURVExs behandling af dine personoplysninger. Du har bl.a. ret til indsigt i de oplysninger, der behandles om dig, kende formålet med behandlingen, hvem oplysningerne videregives til, hvor længe oplysningerne opbevares eller de kriterier, der anvendes til at fastlægge tidsrummet, at gøre indsigelse mod behandlingen af oplysninger om dig, at gøre indsigelse mod brug af dine personoplysninger til direkte markedsføring/profilering, at kræve berigtigelse, sletning eller blokering af urigtige eller vildledende oplysninger samt i visse tilfælde, efter opfordring fra dig, at modtage dine personoplysninger i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format samt at få overført disse personoplysninger fra én dataansvarlig til en anden uden hindring. Du kan læse mere om dine rettigheder i Datatilsynets vejledning om de registreredes rettigheder, som findes på www.datatilsynet.dk. 

Retten til at trække samtykke tilbage

Du har til enhver tid ret til at trække dit samtykke til behandling af dine personoplysninger tilbage. Dette kan du gøre ved at kontakte os på hello@curvex.dk. 

Hvis du vælger at trække dit samtykke tilbage, påvirker det ikke lovligheden af CURVExs behandling af dine personoplysninger på baggrund af dit tidligere meddelte samtykke og frem til tidspunktet for tilbagetrækningen. Hvis du trækker dit samtykke tilbage, har det derfor først virkning fra dette tidspunkt. 

CURVEx skal gøre opmærksom på, at din brug af tjenesten forudsætter dit samtykke, som ovenfor anført. Såfremt du trækker dit samtykke tilbage, vil det således derefter ikke være muligt at tilgå tjenesten. 

Hvad sker der med dine data når du sletter din konto?

Når din konto er blevet lukket eller deaktiveret, gemmer CURVEx, dets associerede selskaber og CURVExs tjenesteudbydere dine oplysninger (herunder dine profiloplysninger) og dit brugerindhold i en periode af minimum 6 måneder med henblik på sikkerhedskopiering, arkivering og/eller kontrol. 

Hvis du har foretaget køb via tjenesten, opbevares oplysninger i forbindelse med dine køb i op til 5 regnskabsår efter købet jf. bogføringsloven. 

Dine oplysninger slettes eller anonymiseres, når der ikke længere vurderes at være et sagligt behov for at opbevare dine personoplysninger. 

Dine persondata vil i særlige tilfælde opbevares længere tid end ovenfor anført. Læs mere herom i afsnittet om ”sletning af dine personoplysninger” ovenfor. 

Ændringer til CURVExs politik om beskyttelse af personoplysninger

CURVEx forbeholder sig ret til løbende at foretage ændringer eller opdateringer til denne politik om beskyttelse af personoplysninger. CURVEx opfordrer dig derfor til at gennemse politikken med jævne mellemrum. CURVEx underretter dig om eventuelle ændringer eller opdateringer, efter omstændighederne, hvor disse vurderes at være væsentlige. Med din fortsatte brug af CURVEx eller tjenesten, efter ændringer til politik om beskyttelse af personoplysninger, accepterer du disse ændringer. 

Du accepterer, at CURVEx har ret til at underrette dig om opdaterede vilkår gennem opslag af dem på tjenesten, og at du, hvis du bruger tjenesten efter ikrafttrædelsesdatoen for de opdaterede vilkår, accepterer de opdaterede vilkår. De opdaterede vilkår træder i kraft, når de slås op, eller på en eventuel nærmere fastsat dato, som måtte være angivet i de opdaterede vilkår, og gælder for din brug af tjenesten fra det pågældende tidspunkt. 

Ikrafttrædelsesdatoen for disse vilkår er den 25. maj 2018. Disse vilkår er oprindeligt skrevet på dansk. I tilfælde af konflikt mellem den danske version og en eventuel oversat version, er den danske version gældende. 

Klageadgang

Hvis du ønsker at klage over behandlingen af dine personoplysninger, kan du henvende dig til CURVEx. Hvis du ikke er enig i CUREVExs besvarelse af din klage, kan du indgive en klage til din nationale tilsynsmyndighed jf. persondataforordningens artikel 77. I Danmark er tilsynsmyndigheden Datatilsynet. Du finder Datatilsynets kontaktoplysninger på www.datatilsynet.dk. Du har også mulighed for at indbringe sagen for de nationale domstole. Se dog CURVExs anvendelsesvilkår vedr. lovvalg og værneting. 

Ikrafttrædelsesdatoen for disse anvendelsesvilkår er den 25. maj 2018. Disse anvendelsesvilkår er oprindeligt skrevet på dansk. I tilfælde af konflikt mellem den danske version og en eventuel oversat version er den danske version gældende. 

 

Shopping Cart