Bliv certificeret af curvex

Vi certificere din businessmodel, med neurovidenskabelige data. Data der vil påvise hvorvidt dit produkt, din ydelse eller service har den tiltænkte effekt på folk. 

Hvordan fungerer det?

For at demonstrere, at dit produkt eller din service virker, kan vi gennemføre en dybdegående undersøgelse af de potentielle kunder der bruger din løsning, mens de bærer vores CURVEX-headset.  Efter at vi har analyseret dataen, kan vi, hvis resultaterne er positive, bekræfte, at din virksomhed faktisk er kognitivt gavnlig for kunderne.

FÅ DIT EGET CERTIFIKAT

Få et certifikat der tydeliggøre kvaliteten og standarden bag dit produkt, din ydelse og ikke mindst service.  

Gennem neurovidenskabelig data, kan vi undersøge effekten af alt fra meditative behandlingsmuligheder til psykologiske og mentale trænings-sessioner. 

Certifikatet er med til at validere din virksomhed og skabe mere troværdighed. Du kan derfor fremvise overfor kunder online eller fysisk i butik, at det du tilbyder skaber resultater på bundlinjen. 

Udtalelser fra folk der har gjort noget

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Anonym
Anonym
Læs mere
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Anonym
Anonym
Læs mere
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Anonym
Anonym
Læs mere
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Tidligere
Næste

Vores pakkeløsninger

For at imødekomme dine behov, har vi udarbejdet 4 pakkeløsninger.

Basic

Med CURVEX’s basic pakke får du en mental og kognitiv bedømmelse af dine ansatte. Her sammenligner vi deres mentale sundhed, velvære og performance på arbejdspladsen. Vi måler dine ansatte 2 gange: en gang ved afslappet tilstand og en gang ved aktiveret stimulus med hjernegymnastik. For at kunne gøre det kigger vi på både den fysiske, sociale og psykiske sundhed. 

Vi kan derfor også hjælpe med at vurder hvornår og på hvilke punkter, virksomheden klare sig og hvor det kan forbedres.  

Når forløbet er færdigt får i en rapport med en konklusion og vores anbefalinger til bedre mental sundhed.

Du får:

Premium

Med Premium kan du få CURVEX-teamet med ud på din arbejdsplads. Her kan vi spore og måle dine ansattes mentale sundhed dagligt med CURVEX-headsettet. Det vil kunne hjælpe på dit teams performance, og øge ledernes opmærksomme på den mentale sundhed, velvære og trivsel. 

Vi sammenligner månedligt den indsamlede data, hvor du efterfølgende vil modtage en månedlig rapport. Rapporten vil highlighte de frekvensstadier dine medarbejdere har bevæget sig i under specifikke situationer, med tidsangivelse. 

Vi undersøger derfor hvilke dage og uger ud af måneden jeres team performer bedst.

Du får:

Workshop

Workshoppen er velegnet til dig, der ønsker at skabe en valideringsplan eller projektplan. En plan der skal være med til at validere din service og belyse effekten herom. 

Du får indsigt i nødvendig viden, der kan hjælpe dig med at optimere og effektivisere din service på den lange bane. 

Vi giver jer et omfattende indblik i en handlingsorienteret valideringsplanen, der er udarbejdet mellem din virksomhed og CURVEX’s teamet, med fokus på at øge effektiviteten af jeres produkter eller service. 

Du får:

Validering af din virksomhed

Vi validerer din virksomhedsmodel gennem måling, før og efter din intervention, med yogastudier, meditation, rådgivere og sundhedsprofessionelle osv., så du kan se effektiviteten af din virksomhed. 

Vi bruger vores headsets til at validere din service, applikation eller miljø, ved at måle den elektriske aktivitet fra hjernen. Yderligere udføre vi også en fuld psykofysiologisk vurdering, med en kombination af CURVEX headsettet som måler EEG (elektroencefalogram) og Polar H10 brystbæltet, som fanger EKG (elektrokardiogram) fra bryst regionen.

Projektbeskrivelsen og pakken udformes mellem CURVEX og kunden, således at vi fokuserer på at udføre valideringen af dit produkt og din service. Vi aftaler indbyrdes, om det skal være en simpel validering eller en forsknings validering, baseret på hvilken finansieringsforslag vi skal udarbejde sammen med dit team. Som en del af protokollen skal deltageren udfylde en PSS (perceived stress scale) og en PHQ-8 (patient health questionnaire) én gang. Dette bruges til at vurdere det opfattede psykologiske mål for stress og hver deltagers sandsynlighed for at være tilbøjelig til depression.

Du får:

Skal vi hjælpe dig med at vælge den rigtige løsning?

Ring til henrik horst, ceo

Tlf: +45 2240 7042

Vil du gerne høre mere omkring, hvilke muligheder vi kan tilbyde dig? Udfyld kontaktformularen, så hører du fra os hurtigst muligt.