OM OS

Hos CURVEX vil vi gerne sætte et øget fokus på dit mentale velvære, og dermed give dig et værktøj der kan hjælpe med at forebygge stress og andre mentale problematikker i din hverdag.

VORES TEAM

Mød teamet bag CURVEX

henrikhorst

HENRIK HORST

CEO, CO-FOUNDER & PARTNER

Henrik har over 30 års erfaring indenfor salg, relations- og netværksopbygning. Han arbejder strategisk både med vores B2B og B2C kunder, som han sikre øget kendskab og synlighed gennem adskillige kommunikationsdiscipliner. Med hans inderlige passion for health-tech, fører han CURVEX hjernescannere og devices ind på markedet med en businessplan, der kan opbygge værdi for vores start-up, såvel som vores kunder. 
sachinprathaban

SACHIN PRATHABAN

SCIENTIFIC DIRECTOR

Sachin er Science Director hos CURVEX. Med hans akademiske baggrund inden for IT og kognition, har hans forskningskarriere primært fokuseret på at benytte bio-signaler (såsom EEG og EKG) til at undersøge henholdsvis psykologisk og fysiologisk sundhed i hjernen og det autonome nervesystem.

Når vi i CURVEX foretager større undersøgelser, i bestræbelsen på at blive klogere på hjernens kognitive evner, står han for at afmåle og analysere frekvenserne ift. det kvantificerede fokus, flow, arbejdshukommelsen, den kognitive belastning og den mentale træthed hos hver enkelte bruger.

arminkavousi

DR. ARMIN KAVOUSI

FOUNDER & SCI. NEUROSCIENCE

Armin er en mand med mange titler, men helt ekstraordinært er han neuroforsker. Han har et stort fagligt kendskab til den menneskelige hjerne, og de grundlæggende kognitive processer der finder sted hos mennesker. Endvidere har han med hans personlige og faglige passion tappet ind i meditations-universet, og vist hvilken betydning adskillige discipliner og værktøjer kan forbedre den mentale sundhed, såvel som velvære hos den enkelte.

laura

LAURA BRØNDEL

HEAD OF COMMUNICATION

Laura er retoriker og kommunikatør med sans for detaljen. Hun arbejder med en bred vifte af marketing- og kommunikationsdiscipliner, med et særligt fokus på vores brands produktkommunikation. Hun sætter nemlig en ære i at finde frem til den bedste og mest effektive markedsføring, såvel som løsningsforslag. Det sker på tværs af sociale mediekanaler, nyhedsmedier, blogs, artikler, websites mv. Endvidere arbejder Laura med at synliggøre CURVEX i det medierede billede, gennem publicity. 

MICHAEL WESTERGAARD

FULL STACK DEVELOPER

Michael er full stack developer, og står i spidsen som projektleder, når vi udvikler softwaren til vores devices og apps. 

Hans faglige baggrund, samt bachelor og kandidat i computer software engineering fra DTU, bidrager med en teknisk snilde, der sikrer at vores applikationers dashboard og backend API’er, tager højde for de mest basale problemstillinger. Michael viderefører derfor i samarbejde med vores designere den nødvendige brugerflade.   

MUSSAB
KAMHIEH

JUNIOR DEVELOPER

Mussab er en af vores dygtige og ikke mindst hårdtarbejdende junior developers. Han sidder som en del af det tekniske tech-team der udvikler softwaren bag vores apps. 

Mussab er uddannet diplomingeniør fra DTU – Technical University of Denmark. Her har han specialiseret sig i softwareteknologi, og mestre nogle af den mest avancerede datalogiske og matematiske discipliner. Han kan derfor udvikle og optimere softwaresystemer til adskillige platforme. 

alparslan

ALPARSLAN BARBAROS ARI

JUNIOR DEVELOPER

Alparslan er junior developer, og en ambitiøs og løsningsorienteret softwareprogrammør. Han står for at øge datasikkerheden, behandle større datamængder, udvikle avancerede  softwareværktøjer, samt AI-drevede løsninger der kan gavne CURVEX’s devices og apps. 

 

Alparslan er uddannet diplom- og computeringeniør fra DTU –Technical University of Denmark. 

thomas

THOMAS OUSTERHOUT

COO

Thomas er vores business analytiker. Han har en ph.d. i kognitiv neurovidenskab og har 10 års erfaring med EEG-teknologi i den akademiske verden og den private sektor. 

Efter at have været EEG ekstern lektor ved KU arbejdede han for to danske neuroteknologiske start-ups som business intelligence-analytiker og projektleder. Nu er han spændt på at gøre CURVEX til en global game-changer. Han gør dette ved at føre tilsyn med alle forretnings- og akademiske projekter, som CURVEX er engageret i. 

 

kimziegler

KIM ZIEGLER

HEAD OF DESIGN

Kim er Head of Design, og tovholder for de visuelle kreationer der udarbejdes for CURVEX. Han har i samarbejde med det resterende designteam udarbejdet diverse tiltag der skal sikre en koncis brandidentitet for CURVEX.  

Kim er uddannet i grafisk design og web development fra Copenhagen Business Academy. Han mestre derfor en bred vifte af kompetencer inden for web- og grafisk design, samt formår at skabe visuelle brandidentiteter der afspejler den fortælling og historie der hører bag. 

andreavalgeirsdottir

ANDREA VALGEIRSDOTTIR

SENIOR WEB DEVELOPER

Andrea er webudvikler, og arbejder på tværs af adskillige interne design-projekter hos CURVEX, grundet hendes tekniske og kyndige baggrund inden for design. 

Andrea er uddannet multimediedesigner og webudvikler fra KEA – Københavns Erhvervsakademi. Her fandt hun sin store passion for grafiske design, og den tekniske kunnen der lå bag at udvikle websites, med en brugerflade der taler til kunden. 

annemettemygind

ANNEMETTE MYGIND

WEB DEVELOPER

Annemette er webudvikler med stor kærlighed for både funktionelle og strategiske web-løsninger. Hendes kreative sans og konkurrencegen, sikre at hun arbejder benhårdt for at skabe funktionelle løsninger der bærer præg af en hvis æstetik.

Annemette er uddannet multimediedesigner fra KEA – Københavns Erhvervsakademi. Her har hun erhvervet en stor teknisk kunnen til hvad det vil sige at udarbejde optimale brugergrænsefalder for vores kunder.  

paulinalubojemska

PAULINA LUBOJEMSKA

GRAFISK DESIGNER

Paulina er en detaljeorienteret og eksperimenterede grafisk designer, der på dagligt basis udfolder CURVEX’s brandidentitet. 

Paulina har taget hele to uddannelser på KEA – Københavns Erhvervsakademi, med fokus på Multimediedesign, Kommunikation og Business. Det har givet hende en dybere forståelse for, hvordan man skaber en solid brandidentitet, der synliggøre ens virksomheds personlighed, værdier og forhold til dens målgruppe.